Min kusin Manne, I sällskap av den bästa Aleksandr


Störande snörvel och högskoleprov.

Det har väl inte hänt speciellt mycket intressanta saker. Jag har jobbat på och där med varit mestadels hos mamma och pappa. När man jobbar på en ort och har resten av sitt liv på en annan känns det som att allt stagnerar. Ingenting händer. Man träffar ingen och man gör inget.

Den senaste veckan har trots allt bjudit på lite roliga aktiviteter. I Fredags öppnade det nya köpcentret i Hansa City här i Kalmar. Då det var minst 20% rabatt i alla butiker ansamlades en stor skara smålänningar för att fynda. Jag trängde mig in på Kicks för att kunna köpa dyr hudlotion till extrapris. Butiksutbudet var en besvikelse då nästan ingen ny kedja etablerades i stan.
I lördags var det högskoleprov i hela landet. Jag var en av dom som med skräckblandad förtjusning såg min chans till en ljusare framtid. Provet gick okej och det kändes som jag presterade bättre än på föregående prov. Men blir lätt stressad på läsdelen och får svårt att koncentrera mig. Jag måste dessutom få skälla lite på en kvinna i min egen ålder som befann sig snett bakom mig under samtliga provdelar. Ett kraftigt snörvlande ljud utstöttes från hennes näsa var 30 sekund vilket var väldigt irriterande. Sluta snörvla och snyt dig en gång istället för att störa 2 gånger i minuten.
Jag beklagar att jag inte har laddat upp någon bild på den nya frisyren. Men det har tagit ett tag för mig att känna mig bekväm i det nya utseendet.

Dåligt uppdaterat och full rulle.

Den senaste veckan har det varit full fart. Min syster Sanna och hennes sambo Aron Kom hem till mamma och pappa för en långhelg, mycket trevligt. Helgen bestod av firande av våran farmor och farfar. Det blev en aktivitets dag hemma på deras gård, matlagning och pyssel runt om kring det. Mycket trevligt.

Har för er som inte listat ut det redan klippt av mig allt hår. Nu är det en kort, kort frans frisyr som gäller.
Ska ladda upp en bild i kväll.

Nu ska jag ut och promenera i höst rusket tillsammans med Mette.

Saker att gilla med hösten

1: Allt och alla blir så fina i det mysiga ljuset och bland de gula löven.
2: Man får rosiga kinder av den kalla vinden och kan säga adjö till svettiga cykelturer till affären.
3: Man kan köpa en ny basker klippa sig kort och tro att man är en ny människa.
4: Man kan sitta inne och titta på den nya säsongen av Greys Anatomy en hel dag utan att få dåligt samvete för det regnar ändå ute.
5: Köpa massor av mode och inredningstidningar dricka the och pyssla.
6: Gå till mysiga fik äta nyttiga mackor, dricka gott kaffe och prata om allt som hänt.
7: Springa så fort man kan på vägen genom skogen på jogginrundan.
8: Göra soppa som aldrig annars smakar så gott som när man frusen kommer hem.
9: Gå till simhallen och titta ut i det mörka utanför
10: Ligga kvar under täcket och kramas även om man borde gå upp.

RSS 2.0