Alltid är det något som strular!

Idag bar det iväg till Bauhaus för inköp av borr, skruv och plugg. Glad i hågen var jag också med tanke på att mamma och pappa igår kom med en gåva i form av en borrmaskin. Väl inne i affären fick jag snabbt hjälp och var ute på ett kick. Vidare till IKEA för innhandla nya stora konsoler. Sen snabbt hem ivrig att dra igång. Ner med det gamla, upp med det nya.

Men vänta!

Skruven passar inte i den lilla hållaren i konsolen.
Men nästan! Försöker desperat borra upp hålet i hållaren med borrmaskinen.

Fungerar inte heller. Det hela slutade med att projektet får ligga på is tills i morgon kväll.

Det är alltså grejer överallt. Bor man två i en etta på knappt 30kvm blir det väldigt snabbt trångt och stökigt.

Landet och räkmackor

Följde med Mette till landet igår. Hennes föräldrar är bortresta och någon måste ju vakta katten. Caesar är en väldigt söt filur med hängmage och lätt neurotisk personlighet. Förutom kissekatten fanns där också äppelpaj och filmer. Tittade på "Revolutionary road" med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Filmen var bra fast ingen superhöjdare. Vi hann också med "Underbar och älskad av alla". Rolig och pinsam sammanfattar den.
  

Idag har simmning och fika på IKEA hunnits med. Helt fantastiskt med billiga räkmackor, goda också.

Mamma, Pappa och syster Fia åkte in till stan idag framåt eftermiddagen. Det bjöds på buffé på Zorbas. Efter restaurangbesöket passade dom på att titta in hos oss för godkänna det nya skrivbordet. Skrivbordet fick MVG men de råkade också slå en kik på mina lite väl belastade hyllor. Enligt pappa kunde de trilla ner på oss i sängen vilken sekund som helst. Med detta i åtanken begav sig jag och Aleks till Bygg Coop på två röda sekunder, för att leta rätt på fler konsoler. Efter att ha tappat hakan då vi räknade ut att 10 konsoler skulle kosta oss 1250kr åkte vi hem. Hellre får jag då en bok i huvudet.

Adios.

Hårdträning och haircut

Besökte en av stans alla hårsalonger i tisdags. Detta resulterade i ca 2cm kortare hår och en brutal tjockleksskillnad. Funderar på varför de alltid ska tunna ut mitt hår så förfärligt mycket. Visst det får lite mer volym men längtar man efter ett hårsval likt Ronja Rövardotter blir man lätt lite förtvivlad.

I onsdags Inhandlade jag ett träningskort på simhallen och har sedan dess tränat flitigt varenda dag. Vet att tre dagar träning inte direkt är något att skryta med. Men har man inte vistats i en simbasäng på över ett år känns det i kroppen, vill jag lova. Dessutom satt jag rekordet i vattenrutchbanan idag, 8.77 sekunder. Ett brännmärke och en svullen häl var priset jag var tvungen att betala.

Ikväll väntar film tittade och umgänge med unga fröken Sara.

Adios.

Herr Kantarell?

Att vara arbetslös leder till diverse påhitt, annars går dagarna så otroligt sakta. Den soliga dagen till ära åkte jag och den underbara Mette till skogen i sökande efter kantareller. Tyvärr fyndade vi mest blåbär, inte för att det är fy skam, men söker man efter guld blir man ju lite besviken när man istället hittar blåbär.

Skogens guld.


Några kantareller hittade jag dock och om jag tänker efter räcker det nog till en eller två mackor med smörstekta kantareller på. Vilket är bland det godaste som finns. Så helt förstörd är jag inte.

Bakade också bröd i dag på morgonen låter gott. Hembakat bröd och nyplockade kantareller. Nu väntar kallsupar och klorluktade hår i simmhallen.

RSS 2.0